Micromeeting ASVO

Geplaatst op Geupdate op

Op woensdag 26 augustus stond in Oudenaarde een micromeeting op het programma. Dankzij de goede samenwerking konden niet allen onze FEThrowers van ASVO maar ook deze van VS aantreden op deze wedstrijd. Voor de jongens/mannen stond er o.a. kogel op het programma en voor de meisjes/vrouwen o.a. discus. Een overzicht van de geleverde resultaten kan u hieronder bekijken.

Als eerste in actie kwamen de jun/sen mannen in het kogelstoten. Met o.a. junior Arnaud De Cremer, belofte Lode Lucas en master M50 Steven Lucas waren onze werpers van ASVO goed vertegenwoordigd. Arnaud kon de voorbije weken weinig trainen door zijn voorbereiding op het ingangsexamen voor geneeskunde, toch wist hij een nieuw PR te stoten van 13m74. Hij zag zijn kogel zelfs nog een paar keer verder landen maar dit werden telkens nulworpen. Lode kende een moeilijke wedstrijd. Hij kwam zonder echte training tot 9m35. Steven kwam goed voor de dag met de 6kg en stootte een nieuw PR en clubrecord van 11m40. Steven kwam een dag eerder ook al eens in actie in Sint-Niklaas. In het kogelstoten behaalde hij met de 6kg 11m26. In het discuswerpen deed hij het ook voortreffelijk met een nieuw PR van 30m97 met de 1,5kg wegende dsicus.

Na de mannen was het de beurt aan de scholieren jongens waar er eveneens 3 van onze werpers aantraden. Voor Hervé De Cremer (ASVO) was het een eerste wedstrijd met de 5kg. Met 11m53 zette hij een degelijke prestatie neer. Voor Cédric Broeckaert en Andreas De Lathauwer was het reeds hun 3de kogelwedstrijd van dit korte zomerseizoen. Beide hadden niet echt hun dagje en realiseerden respectievelijk 14m33 en 15m81.

Bij het discuswerpen zagen we met 4 FEThrowers zowat elke categorie vertegenwoordigd. Eigenlijk was dit een wedstrijd om snel te vergeten want het draaide letterlijk en figuurlijk niet zo goed bij onze dames. Cadette Silke De Lathauwer opende met een bescheiden 26m05. Scholiere Febe Vandewalle (ASVO) haalde nog een degelijke 32m24 en belofte Annelien Beelaert liet 34m69 opmeten. Tot slot zagen we master W45 Sofie Vervaeke (ASVO) nog 18m97 gooien.

Uitslag.

Febe Vandewalle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s