Opnieuw discus PRs!

Geplaatst op Geupdate op

evolution_discusVoor de derde dag op rij sneuvelden er bij de FEThrouwers discusrecords. Na Cédric Broeckaert (vrijdag in Tessenderlo) en Andreas De Lathauwer (zaterdag in Eeklo) was het zondag 16 september de beurt aan eerstejaars scholier Arnaud De Cremer (ASVO) in Stekene en aan eerstejaars minieme Silke De Lathauwer in Aalst. In Stekene kwamen ook nog cadette Febe Vandewalle (ASVO) en juniore Annelien Beelaert in actie. Een overzicht van alle resultaten kan u hieronder nalezen.

Ons overzicht beginnen we deze keer bij Arnaud De Cremer. Een week na zijn sterk Belgisch kampioenschap liet hij opnieuw mooie prestaties opmeten. Zo ging hij met de discus voor het eerst voorbij de 43m. Zijn 43m07 was goed voor een stevig nieuw PR en clubrecord. Ook met de kogel (14m02) bevestigde hij zijn goede vorm. In het speerwerpen kon hij zelfs nog een 2de PR gooien met 38m37.

Clubgenote Febe Vandewalle leverde bij de cadetten meisjes degelijke prestaties af. Met de kogel realiseerde ze een goede 10m84 en kon een heel verre stoot net niet geldig afwerken. Bij het discuswerpen bleef ze steken op 30m32. Bij discus is wachten tot alles eens in de juiste plooi valt want ze heeft op training reeds bewezen dat het nog een stuk verder kan.

Tot slot kwam de wat zieke Annelien Beelaert ook nog 3x in actie. Gezien de omstandigheden telkens met best wel degelijke prestaties. Zo begon ze met 34m23 in het speerwerpen en kon ze zelfs een nieuw PR (9m84) stoten met de kogel. In het discuswerpen eindigde ze met een 36m-worp.

Volledige uitslag Stekene.

Tijdens een jeugdmeeting in Aalst (16/09) slaagde eerstejaars minieme Silke De Lathauwer erin om haar PR met de discus aan te scherpen tot 24m80. Ook in het kogelstoten deed ze het goed met 8m40.

Volledige uitslag Aalst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s