MOEV

Geplaatst op

MOEVDe MOEV indoorwedstrijd te Gent (06/02) is traditiegetrouw een leuk tussendoortje voor onze schoolgaande jeugd. Deze scholencompetitie was vroeger beter bekend als SVS. Drie van onze werpers kwamen in actie met de kogel, weliswaar zonder echt topprestaties neer te zetten.  Hieronder kan je een beknopt overzicht vinden van de geleverde kogelprestaties.

Bij de juniors kwam eerstejaars Leander Casteels aan de start. Leander moet reeds met 6kg stoten en kwam tot een degelijke 11m47 (3de). Nog bij de jongens maar dan bij de scholieren zagen we Arnaud De Cremer (ASVO) een moeizame wedstrijd afwerken. De atleten kregen op deze wedstrijd maar 3 pogingen waardoor er niet al te veel mag misgaan. Arnaud trof zijn kogel van 5kg niet één keer goed waardoor hij tevreden moest zijn met 13m52 (1ste).

Bij de scholieren meisjes zagen we Febe Vandewalle (ASVO) de ring betreden. Febe was net enkele dagen ziek geweest maar kon toch nog een knappe 11m12 (3de) stoten.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s