BvV AC vrouwen

Geplaatst op Geupdate op

20190518Opnieuw een druk interclubweekend met op zaterdag de vrouwen die in aanmerking kwamen. Onze FEThrowers waren verspreid over Sint Niklaas waar VS (met Hanne Maudens, Lien Rubbrecht, Myrthe Van der Borght, Nina Denolf en Annielen Beelaert) uit kwam in Ere VAL en over Gentbrugge waar ASVO (met Febe Vandewalle) en DEIN (Anouska Hellebuyck) uitkwamen in Ere KBAB. Wegens tijdsgebrek beperken we ons overzicht enkel tot de kogel- en discusresultaten. Voor de andere knappe prestaties verwijzen we graag naar de verschillende uitslagen.

In Sint Niklaas kwam Myrthe Van der Borght, wellicht voor het laatst dit seizoen, in actie met de kogel. Zij behaalde, gezien haar trainingsachterstand, een knappe 3de plaats en de broodnodige 10 punten met 12m71. Nu eerst volledig herstellen en terug opbouwen… Met de discus zagen we Annelien Beelaet een 6de plaats bemachtigen met 35m94, goed voor 7 punten. Zij duikt nu volop in haar cursussen want de examens staan voor de deur…
VS kon met een 9de plaats (85 punten) het behoud verzekeren in de op 1 na hoogste afdeling en daar hebben Hanne, Myrthe, Annelien, Nina en Lien een mooi stukje aan bijgedragen… proficiat meiden!

Uitslag Sint Niklaas

In Gentbrugge mocht scholier Febe Vandewalle als één van de jongste, aantreden in de hoogste afdeling. Met een degelijke 31m37 in het discuswerpen zorgde ze voor een 9de plaats en 4 punten. De 10de plaats (88 punten) was voor, het met blessures geplaagde, Oudenaarde nipt voldoende om minstens nog een extra jaartje in de hoogste afdeling te vertoeven. Proficiat!
De grootste puntenkaapster vandaag was Anouska Hellebuyck. Ze won haar discus met een seizoensbeste van 49m70 (13 punten) en werd knap 2de in het kogelstoten met 13m25 (11 punten). Haar club Deinze werd verdienstelijk 5de met 135 punten.

Uitslag Gentbrugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s