Micromeeting VS

Geplaatst op Geupdate op

Op dinsdagavond 1 september organiseerde VS samen met KAAG een 2de micromeeting, deze keer stond er voor ons discus op het programma. Ondanks het wat frissere weer werden er knappe prestaties opgemeten. Van de 13 FEThrowers behaalden er 5 een persoonlijk record en werd er zelfs een clubrecord verbeterd. Alle resultaten kunnen hieronder worden nagelezen…

We beginnen met de dames waar 8 werpsters in actie kwamen, waarvan 6 uit onze groep. De strafste prestatie bij de vrouwen was er voor belofte Annelien Beelaert met een schitterende worp van 39m09, een knap nieuw PR dat de 40m nu wel heel dichtbij brengt! Ook Phebe Vanderstraeten deed het uitstekend, zij benaderde met 36m77 haar PR tot op 11cm. Volgende in de rij was scholiere Febe Vandewalle (ASVO) die met 32m49 beetje onder haar kunnen bleef. Eerste jaars cadette Silke De Lathauwer gooide een zeer regelmatige en degelijke reeks met als beste 28m79. Zowel scholiere Sarah Eeckhout (22m15) als master Sofie Vervaeke (ASVO – 18m65) vonden hun draai niet vandaag en keerden ietwat ontgoocheld huiswaarts.

Bij de scholieren jongens zagen we tweedejaars Andreas De Lathauwer nog altijd wat worstelen met zijn afworp en kwam daardoor uit op 44m59. Eerstejaars Cédric Broeckaert daarentegen presteerde wel op niveau en vestigde, voor de 4de keer op rij, een nieuw PR van 43m38.

De prestatie van de avond kwam er door junior Leander Casteels die zijn PR met 2,5m verbeterde tot 45m63. Straffe prestatie waar zelfs nog wat rek op zit! Ook Arnaud De Cremer (ASVO) presteerde als eerstejaars prima. Hij vestigde eveneens een knap nieuw PR van 42m36, dit was ook goed voor een nieuw Oudenaards clubrecord. In dezelfde wedstrijd kwamen ook onze masters Filip Eeckhout en Sam De Meyer in actie. Zij lieten respectievelijk 39m55 en 31m48 opmeten.

Leander Casteels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s