1e Landelijke

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag was de dag dat enkele FEThrowers het tegen elkaar konden opnemen tijdens de Beker van Vlaanderen te Sint-Niklaas. Trainingsmaatje Arnaud De Cremer, die aangesloten is bij KASV Oudenaarde, moest het immers in het kogelstoten tegen Andreas De Lathauwer en in het discuswerpen tegen Leander Casteels opnemen. Met een prachtig weertje kwamen onze boys in actie.

Beginnen doen we met het kogelstoten, hier mochten Arnaud en Andreas het eerste duel uitvechten om de eer van hun club te verdedigen. Ze begonnen een beetje moeizaam maar dat kwam helemaal goed op het eind voor Arnaud met een worp van 14m10 (PR & CR). Hiermee haalde hij voor zijn zijn club een “steuvige” derde plaats binnen. Andreas plezierde zijn club met een knappe 1ste plaats met een worp van 15m86. Voor hem was dit ook een outdoor PR en een verbetering van het clubrecord. Deze worp was ook de 3de beste allertijden voor een junior met 7,26kg.

Op dat zelfde moment was er ook het speerwerpen met Levi Denolf. Hij wist een mooie 5de plaats te bemachtigen met een worp van 45m14.

Als laatste nummer met onze “Big Boys” was er het discuswerpen. Hier was het de beurt aan Leander om Arnaud in zijn “olekken” te pakken. Leander wist een zeer regelmatige reeks af te leggen met een beste van 46m82. Goed voor een PR en 1ste plaats voor VS. Arnaud deed het ook op niveau en zorgde voor een 3de plek met 41m25. Dit was voor hem zijn 2de PR en opnieuw goed voor een clubrecord.

In de einduitslag kon ASVO de overwinning behalen en werd VS knap 5de. Dikke proficiat allemaal!

Volledige uitslag.

Reporters ter plaatse: “The Big Boys”.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s