PK dag 2 – Kletsnat

Geplaatst op

img_4976
CAD kogel – Andreas

Dag 2 van de provinciale kampioenschappen te Deinze (29/04) zal vooral herinnerd worden als een koude natte dag. Vandaag waren het de jongens die in actie kwamen in het kogelstoten en discuswerpen. Ook zij brachten eremetaal mee huiswaarts. Met 3 stuks brengen ze onze “werpmedailleoogst” op 10 stuks dit weekend. Straf, dikke proficiat FEThrowers!

Net als gisteren beginnen we ons overzicht bij de cadetten. In het discuswerpen zagen we 3 VS-ers in moeilijke omstandigheden hun best doen. Met 33m24 (PR) werd tweedejaars Andreas De Lathauwer 7de en bleef zo eerstejaars Cédric Broeckaert voor, die met 27m81 (PR) 11de werd. Wout Van Hoof worstelde met de natte ring en kon geen geldige poging laten opmeten. In het kogelstoten was het opnieuw Andreas die voor de beste prestatie zorgde. Met 10m85 (PR) kon hij knap beslag leggen op het BRONS. Cédric, die al enkele dagen last heeft van z’n pols, werd knap 7de met 9m64 (PR).

Bij de scholieren waren het eerstejaars Arnaud De Cremer (ASVO) en tweedejaars Leander Casteels die op niveau presteerden en in beide disciplines persoonlijke records lieten opmeten. Zo behaalde Arnaud twee keer ZILVER.  Met de discus realiseerde hij 38m06 in de regen en met de kogel kwam hij tot 13m15. Leander kon een mooie 5de plaats bemachtigen met de kogel (11m03) en een 8ste plaats met de discus (30m37).

Eerstejaars junior Pieter Vandenborne nam als voorbereiding op een meerkamp deel aan het discuswerpen. Ondanks dat hij na z’n 2de poging moest stoppen om naar het hoogspringen te gaan, realiseerde hij een nieuw PR met 24m30 en de daarbij horende 4de plaats. In het hoogspringen vestigde hij eveneens een nieuw PR met 1m65 en behaalde daarmee ZILVER.

Tot slot nog wat FEThrower-sprokkels:
– Scholiere Nina Denolf liep op de 400m knap naar het ZILVER in 60″54.
– Tweelingsbroer Levi Denolf vestigde een nieuw PR in het hoogspringen met 1m55 (4de).
– Juniore Annelien Beelaert legde beslag op de ondankbare 4de plaats in het speerwerpen (33m64).
– Seniore Hanne Maudens kende een off-day in het speerwerpen met 31m61 (8ste).

Volledige uitslag.

img_4978
JUN hoog – Pieter
img_4979-1
SCH kogel – Arnaud
img_4971
SCH discus – Arnaud
img_4973
SCH 400m – Nina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s