Schitterende VS-indoor!

Geplaatst op Geupdate op

 

vs

Zaterdag 12 januari werd voor VS opnieuw een super drukke dag. De jaarlijkse indoormeeting te Gent werd een schot in de roos. De talloze vrijwilligers slaagden er op een fantastische wijze in om deze marathonmeeting in goede banen te leiden. Ondanks de enorme opkomst werd het uurrooster haast perfect gevolgd, heel knap! Organisatoren, jury en medewerkers mogen terecht fier mogen zijn op hun geleverde prestatie. Over prestaties gesproken, ook onze werpers deden het meer dan voortreffelijk 6 van de 9 FEThrowers slaagden er opnieuw in om hun PR te verbeteren.

We beginnen ons overzicht bij de cadetten jongens. Zowel Cédric Broeckaert als Hervé De Cremer (ASVO) slaagden er in hun PR wat scherper te stellen. Cédric realiseerde na een heel degelijke reeks 12m10, op de voet gevolgd door Hervé met 12m09! Hervé vestigde op de 60m ook nog een PR met 7″91 en lijkt klaar voor een stevige meerkamp!

Onze scholieren waren met 4. Onze 2 jongens lieten heel mooie worpen zien in de opwarming maar konden dit niet meer herhalen tijdens de wedstrijd. Zowel Andreas De Lathauwer (11m75) als Arnaud De Cremer  (ASVO – 14m27) strandden op enkele centimeters van hun record.  Onze scholiere meisjes deden wat de jongens niet konden. Beide konden met een nieuw PR huiswaarts. Nina Denolf deed met 10m44 zelfs ruim een meter beter dan vorig jaar. Febe Vandewalle (ASVO) deed 4 centimeter beter dan vorige week en kwam tot 11m23. Nina liep ook nog een dik PR op de 60m horden in 9″18. Broer Levi kwam enkel in het polsstokspringen aan de start. Levi Denolf klaarde 3m20 maar was achteraf niet echt tevreden van zijn wedstrijd.

Ondertussen zitten we al aan de juniors met ons overzicht. Daar zagen we eerst Annelien Beelaert in actie. Zij liet even de studieboeken opzij liggen. Je zag dat het deze discus- en speerwerpster deugd deed om er eens tussenuit te zijn. Ze bracht haar PR tot een knappe 10m51. Bij de mannen was er Leander Casteels die voor het eerst met de 6kg wegende kogel in actie kwam. Hij liet een knappe 11m71 opmeten, slechts enkele centimeters minder dan wat hij vorig jaar met 5kg had gestoten.

Meerkampster Hanne Maudens had er net een zware trainingsblok van 3 weken opzitten en wou haar goede vorm eens testen met de kogel en op de 60m. Op de 60m miste ze wat haar start maar kon nog sterk finishen in 7″66, slechts een tiende boven haar bestwaarde. In het kogelstoten waren er wat verwachtingen door de prima trainingen de voorbije weken. Met 12m53 werden die verwachtingen misschien niet volledig ingelost maar het werd wel een leerzame trainingswedstrijd. Met frisse benen schrijven we wellicht een ander verhaal 😉 .

Dikke proficiat allemaal en hopelijk ben ik niemand vergeten!

Volledige uitslag.

Affiche2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s